Tammikuu paketissa – KY

29 01 2012

Talviharjoitteluni rungon muodostaa työmatkapyöräily. Marraskuusta lähtien olen pikkuhiljaa lisännyt määrää lähtemällä aamulla vähän aikaisemmin ja polkemalla töihin pidemmän reitin kautta. Näin saan aamuun reilun tunnin lenkin – sen voi jo laskea treeniksi. Välillä mennään tehokkaasti, välillä rauhallisesti, täysin kelistä ja fiiliksestä riippuen. Paluumatka työpäivän jälkeen onkin useimmiten sitten ollut vain hidasta ajelua suorinta reittiä kotiin.

Aika pitkään meni saada kroppa tottumaan tällaiseen rytmiin. Tehot on ollut pakko pitää vaatimattomalla tasolla, ettei kokonaisrasitus ole kasvanut liian suureksi.  Viime viikkoina on jo iltapäivälläkin haluttanut ajaa vähän pidempi tai tehokkaampi lenkki – selvä merkki siitä, että ihan totaalijumi ei ole vielä iskenyt :). Kelien parantuessa ja päivän pidetessä on näitä pidempiä paluulenkkejä tarkoitus tehdä useammin.

Siinäpä se, viikonloppuun  sitten vielä pitkä lenkki ja/tai voimaharjoitus, sekä yksi vapaapäivä. Näin jatketaan vielä helmikuu, maaliskuun alussa odottaakin sitten viikon vuoristoleiri Italiassa!

Tammikuun saldo: 58 h, 1025 km, keskinopeus huikeat 17,6 km/h!

Kaikki treenitietoni löytyvät täältä:

http://www.endomondo.com/workouts/user/2357968

-KY-

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: