Sant Elm, pyöräilyä Mallorcalla vol II

26 03 2012

Moni meistä varmaan asettaa tavoitteita, jotka eivät välttämättä liity vaikkapa harrastamaamme sporttiin millään tavalla. Tavoitteet lisäävät sitten mielenkiintoa itse asiaan.

Kun viime syksynä täällä pyöräillessäni kävimme saaren pohjoisimmassa kolkassa, Formentorin nokassa ja loman päätteeksi pyöräilin mutkan Mallorcan eteläisimmässä pisteessä, Cap de ses Salinesissa, niin täytyihän sitä siis nyt ottaa yhdeksi leirin tavoitteeksi käydä saaren läntisin ja itäisin reuna. Siis ainakin niin lähellä, kuin maantiepyörällä pääsee. Tänään oli suuntana länsi, Sant Elm.

Aamulla siis team mangerin kanssa matkaan. Aurinko oli noussut pilvettömälle taivaalle, kun pyöräilimme Palman ohi rantatietä. Paikallisella pyörätiellä sai olla tarkkana.

Palmasta pääsikin sitten ensimmäisen kerran leirillä kokeilemaan kipuamista vuoristossa. Ja laskemista. Mutta tasaisempaakin oli ja silloin näprättiin kameraa:)

Perille päästiin, kun Garmin opasti kärsivällisesti ohiajotkin uudelleen reitittäen. Sinisenä kimaltavan veden takana ei ole kangastus, vaan saari.

Palmasta saimme seuraksi loppulenkille tiimipäällikön vaimon. Ja sitten puhkesi tietysti kumi. Mistähän lie eturenkaaseen löytyikin NASTA.

Kaikkiaan taas mukava reissu. Enää itä valloitettavana. Cala Ratjadaan tuleekin sitten pitempi lenkki. Mutta mikäs se on hymy huulilla polkea.

Huomenna sitten luostarien kierros. Nehän ovat täällä suurempien ja pienempien nousujen huipulla, lähempänä taivasta.

Kimmo M -lenkillä jo vuodesta 1976-

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: