Suunta vuorille, pyöräilyä Mallorcalla vol IV

29 03 2012

Eilinen oli ensimmäinen palauttelupäivä. Kevyttä pyöräilyä nähtävyyksiä (lue pyöräilyliikkeeitä) katsellen sekä satulassa ja katukahvilassa napostellen ja tankaten. Hyvä teki ja heräteostoksena matkaan tarttui uusi satula.

Tänään aloitettiin sitten vuorten tahkoaminen. Aamulla ensin hyvät valmistelut. Pyörään juomapullot, pumppu, vararengas ja jo liki korvaamattomaksi tullut pyörätietokone/-navigaattori.

Image

Peukkua sille, joka keksi pyöräilypaidan taskut!

Image

Sillä niihin mahtui kaikki tämä: rahat pyöräilijän lompakossa=minigrip-pussissa, työkalu, aurinkorasva, kartta, banaani, PowerBar shotteja pussi, pari välipalapatukkaa, irtohihat, tuulitakki ja tietysti vielä kamerakännykkä.

Image

Hupsis, kuva tuli ylösalaisin.

Auringon jo mukavasti lämmittäessä suunnistimme kotirannasta aluksi ylös Valdemossaan ja suoraan toiselle puolelle alas Port de Valdemossaan, joka on tuolla alhaalla.

Image

Rannassa vielä nauratti, kun paluu samaa serpentiiniä oli vielä edessä.

Image

Hengästyttävän nousun jälkeen suuntana Andratx ylös-alas poimuilevaa rannikkotietä. Eivätkä maisematkaan olleet hassummat.Image

Cafe con lecce hörppäsimme Banyalbufarissa. Lämmintä oli jo niin, että hiki alkoi valua istuskellessakin. No, vauhdikkaissa laskuissa se kyllä sitten kuivahti. Es Capdellassa kauppias möi vettä ja kokista hämyisessä kyläkaupassa, missä tapahtui leirin ensimmäinen haaveri, kun minigriplompakko+muutama euro jäi sinne tiskille. Tämä järkyttävä tapahtuma toki huomattiin vasta kotirannan kuppilassa. Seuraavana oli vuorossa Galilean kukkula (aivan tosi täällä sellainen on) ja sieltä olikin taas vauhdikasta serpentiiniä Puigpunyentiin. Viimeiseksi sitten vielä tuttu varuskunnan kukkula ennen kuumaa Palmaa.

Taas takana mukava työpäivän mittainen ajopäivä. Työksihän tätä ei toki parane kutsua, koska tämä on niin kivaa. Nousumetrejä tuli ensimmäiseksi vuoristopäiväksi riittävät 2300 ja kilometrejä liki 140.

Huomenna harjoitukset jatkuvat.

Kimmo M  -lenkillä jo vuodesta 1976-

 

 

 

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: