Syksy painaa päälle mutta kesä on vielä mielessä

19 09 2012

Hei taas pitkästä aikaa!

Kesän kulku oli pitkälle pyöräilyn sävyttämää, mutta raportointi TOUR Transalpin jälkeen kuivui kasaan. Pahoitteluni siitä. Olo oli jotenkin kuten viimeisessä kirjoituksessani, että oliko se nyt tässä.

Sellaisen omalta näkökulmalta hauskan efektin Transalp antoi, että pyörällä ajaminen oli harvinaisen helppoa koko loppukesän ja heinäkuun kilometrit erityisesti. Mieleeni jäi mm. yksin ajamani reissu Rovaniemeltä Leville, jolloin tuli rullattua rennosti 180 km aikaan 5 h 8 min ja silti syke oli selvästi peruskestävyys alueella. Huippu hauskaa!

Syyskuun ensimmäisenä sunnuntaina ajettu Tour de Helsinki tuntui aivan valtavan paljon helpommalta kuin vuotta aiemmin ja ajattelemisen aihetta antoikin vain se, että virolaiset veivät suomalaispyöräilijöitä kärki kahinoissa kuin litran mittaa. Elite kuskienkin olisi syytä alkaa harjoitella sekä kilpailla hieman lisää, jos etelä naapurien mukana aikoo tasavertaisesti kisata.

 

09 -lenkkiläisille tämä kesä on ollut hieman edellisiä epätasaisempi, koska meillä on ollut vähän vaihtuvuutta porukassa ja mm. Lieven on kärsinyt polviongelmasta.

Nyt syksyä kohti ajaessa kausi jatkuu sekä maantiellä että maastossa, joten ajoa vain niin ketju pysyy kireällä ja kuten kaikki tietävät niin ketjua riittää :).

Ohessa on linkki Vimeoon, jossa on 2012 Transalp matkastamme kokonaisuudessaan kattava matkakertomus videon muodossa. Käykää katsomassa!

 

Terveisin: Mikko Nurmela, Rush Racing Venom

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: